Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feri,menj a Pi***ba!
  2008-12-27 19:43:17, szombat
 
  Nem azt mondják Feri, hanem azt, hogy menj a Pi***ba!

Dossziékkal" tartja sakkban Gyurcsány Ferenc a szocialista párt teljes vezetését



Mikor és hogyan? Mármint mikor megy oda, és hogyan a miniszterelnök ahová az SZDSZ megmondó embere Horn Gábor már megadta az útmutatást a sikeres népszavazás éjszakáján. A jelenlegi miniszterelnök nagy túlélő. Nem olyan könnyű eltávolítani a hatalomból, mint elődjét.
A négy évvel ezelőtti MSZP-vel azért sem lehet összehasonlítani a jelenlegi helyzetet, mert akkor Kovács László pártelnök és Medgyessy Péter miniszterelnök között komoly nézeteltérések voltak. Kétfejű sashoz volt hasonlatos a párt. A jelenlegi uniós biztos úgy gondolta, ő csinált kormányfőt a bankárból. Ezt időnként Medgyessy tudomására is hozta. Bársonyos Reformer Párt Ferenc megszerezte a pártelnöki címet is, mert ez még hiányzott a gyűjteményéből. Önmagával még jóban van a miniszterelnök.

A miniszterelnök a 2006 tavaszi győzelmével,- melyben egy erős, de megosztott ellenzéket győzött le- legalább akkora legitimációval rendelkezett, mint 1994-ben Horn Gyula, aki egy széteső jobboldallal szemben szerzett abszolút többséget. Igaz, hogy a dávidisták már 2006-ban is inkább balra húztak. A Tisztelet Társaság megkérte az árát a parlamentbe való jutásnak.

Ez a legitimáció meg volt a társadalomban és a szocialista pártban is. Akkor volt Gyurcsány Ferenc a hatalma és a népszerűsége csúcsán. A csúcsról szédületes volt a leereszkedés. Azzal a mondattal kezdődött, hogy : ,, Nem kell félni, nem fog fájni"!

A jelenlegi ciklus eddig eltelt két és fél éve alatt kiderült, hogy a miniszterelnök sem reformálni, sem konszolidálni, sem pedig válságot kezelni nem tud. Kormányzati intézkedéseinek többsége állatorvosi ló lehet a jövő közgazdasági egyetemi hallgatóinak. Szintén elrettentő példa lehet az államigazgatási ismereteket oktatóknál az amit ez a kormány véghez vitt.

A 2009. évi költségvetést megszavazták. A szocialisták és maga a miniszterelnök is óriási sikerként éli, élte meg. Most végre kiderült, hogy az SZDSZ és az MDF nem ellenzéki pártok. Az is világos, hogy nem vásároltak képviselőket. A nagy kombinátor kreált egy miniszterelnöki biztosi posztot. Aztán az is teljesen véletlen, hogy pont a miniszterelnök környékén abban a pillanatban egyetlen alkalmas szocialista sem volt, aki betölthette volna ezt a posztot. Ezt úgy írták ki, mint a közbeszerzéseket szokták. Egy nem rég a Fideszből kilépett vállalkozóra illett. Milyen véletlen!

De kérész életű ez a költségvetési megszavazási siker, mert a válság- a pénzügyi és a gazdasági is- 2009 tavaszán megsemmisítik a maradék kormányzati népszerűséget. Gyurcsány elnémította a gyáva és erőtlen szocialista alternatívát,- amelynek néha azért már lehetett hallani a hangját- a válságkezeléssel, vagy annak kommunikációjával.

Dossziékkal" tartja sakkban Gyurcsány Ferenc pártelnök a szocialista párt teljes vezetését
A félelem, a hazugság és az üzleti érdekek mozgatják az MSZP-t, nyilatkozta nem régen Sarkadi Zsolt és Bánfalvy Győző . A két debreceni szocialista politikust, az MSZP Ésszerűség és felelősség platformja Hajdú-Bihar megyei szervezetének korábbi vezetőit az országos etikai bizottság Gyurcsány és az MSZP vezetésének nyilvános bírálata miatt zárták ki a pártból. Mert nem igazak azok a vádak, hogy az MSZP-ben nem lehet a pártelnököt bírálni! A Fidesz elnökét bármikor lehet. Még a nagy bloggolások könyvének megjelenésekor is lehet. Cusi is hasonlókat nyilatkozott a bírósági tárgyalásán, a lehallgatott telefon beszélgetésekben a határtalanul demokratikus pártról.

A szocialista párt és maga a miniszterelnök azonban nem népszerű. Túlzás nélkül állíthatjuk. A márciusi eredmények azt igazolták, hogy a magyar lakosság nem fogadja el a szocialista-liberális kormány gazdasági intézkedéseit. Nem reformként, csak kapkodásként éli meg azokat. Vagyis Magyarországon nincs stabil társadalmi többség a kormányzás mögött. A miniszterelnök ekkor ,egy újabb népszavazási fiaskót megelőzve visszavonta azt a korábbi törvényt, mely az egészségügyi pénztár 49%-os privatizációját helyezte kilátásba.

Viszont a miniszterelnök továbbra is képes fenntartani megmaradt hívei előtt az illúziót, hogy sem neki, de kormányának, sem pedig programjának nincs alternatívája. Mivel a jelek szerint egy parlamentáris demokráciában nem is olyan könnyű lecserélni egy alkalmatlan kormányt, ezért lassan el kell fogadni a tényt, hogy Gyurcsány Ferenc a helyén maradt.

Az áll ellenzéki, az egyes mérések szerint 1%-on álló liberális párt, a sajátos magyar belpolitikai berendezkedésben 2008. decemberében a költségvetés elfogadásával olyan helyzetet hozott létre, melyben másfél évre megszabhatja, ki legyen Magyarország miniszterelnöke. Minden valószínűség szerint Gyurcsány Ferenc.

A 2009-es márciusi szocialista kongresszuson megerősítik Gyurcsány Ferencet pártelnöki funkciójában. A 20009 június elején rendezendő EP választásokon ha katasztrofális verességet szenved az MSZP, akkor sem valószínű, hogy lecserélik már a miniszterelnököt. Ugyanis egyszerre két alkalmas személyt kellene találni a 2010-es országgyűlési választásokra. Egy pártelnököt, és egy miniszterelnököt. Most amikor is olyan nagy az alkalmas káderekben a hiány.

A szocialisták már megkezdték a negatív kampányukat az EP választások elbagatellizálására. A baloldali párt ,,Szigetvári" műhelyében már kotyvasztják a stratégiát. Az EP választások másnapján már megkezdődik a 2010-ea választási kampány. Amely hosszú és kegyetlen lesz. Már most láthatjuk, hogy szüntelen szélső jobbos fenyegetések közepette. A Jobbik már mérhetően megelőzte a liberálisokat. Szüntelen terror fenyegetés közepette. Talán Kende dr. is ír egy újabb könyvet Orbán Viktorról.

Dávid királynő nem mondhatja, hogy nem segíti hatalomba sem Orbán Viktort, sem Gyurcsány Ferencet. Gyurcsány Ferencet ő is segített hatalomban tartani. A két kis párt elköszönhet az EP-től. Talán a magyar parlamenttől is. A miniszterelnök szeret a nagy túlélő szerepében tetszelegni. Túlélte az összes , hihetetlen hibáit. A kérdés, hogy Magyarország túléli-e az országlását?

A választók majd megadják a választ. Mert ha a Gyurcsány éra olyan sikeres volt, mint amilyennek a ,,BEINDULTUNK" kampány és az udvari közírók, és megélhetési értelmiségiek sugallják nincs mitől aggódnia.

Lőrincz Miklós


http://ctrlma.hu/?q=content/nem-azt-mondj%C3%A1k-feri-hanem-azt-hogy-menja-piba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: berendezkedésben, összehasonlítani, beszélgetésekben, miniszterelnököt, közbeszerzéseket, válságkezeléssel, miniszterelnöki, intézkedéseinek, államigazgatási, privatizációját, miniszterelnöke, miniszterelnök, magyarországon, megjelenésekor, legitimációval, nézeteltérések, katasztrofális, gyűjteményéből, parlamentáris, liberálisokat, demokráciában, országgyűlési, társadalomban, választásokon, elfogadásával, alternatívája, kongresszuson, választásokra, konszolidálni, értelmiségiek, költségvetési, szervezetének, megsemmisítik, népszerűséget, költségvetést, intézkedéseit, szocialista párt, miniszterelnök ahová, sikeres népszavazás, jelenlegi miniszterelnök, négy évvel, jelenlegi helyzetet, jelenlegi uniós, pártelnöki címet, 2006 tavaszi, széteső jobboldallal, parlamentbe való, szocialista pártban, népszerűsége csúcsán, csúcsról szédületes, mondattal kezdődött, jelenlegi ciklus, Gyurcsány Ferenc, Horn Gábor, Kovács László, Medgyessy Péter, Bársonyos Reformer Párt Ferenc, Horn Gyula, Tisztelet Társaság, Sarkadi Zsolt, Bánfalvy Győző, MSZP Ésszerűség, Vagyis Magyarországon, Gyurcsány Ferencet, Talán Kende, Orbán Viktorról, Orbán Viktort, Lőrincz Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  György napra  Facebookon kaptam  A végzet az  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Esti kép  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gábor Dénes gondolata  Naplemente  Különös!  Ahogy emelkedik a rezgés...  Emberként automatikusan értéke...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  A világnak égető szüksége van ...  Kellemes esti időtöltést  Búzaszentelés  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Paul David Tripp Április 26  Ahogy emelkedik a rezgés...  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Volt egy...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Két tekintet van  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Gárdonyi Géza - Április végén  Nehezen engedem  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Muratáj  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  S a dalok tanulsága  György napra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Becsüld meg azt amid van,...  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent György napi hiedelmek, s...  Szent György napi hiedelmek, s...  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Naplemente  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
szocialista párt, miniszterelnök ahová, sikeres népszavazás, jelenlegi miniszterelnök, négy évvel, jelenlegi helyzetet, jelenlegi uniós, pártelnöki címet, 2006 tavaszi, széteső jobboldallal, parlamentbe való, szocialista pártban, népszerűsége csúcsán, csúcsról szédületes, mondattal kezdődött, jelenlegi ciklus, jövő közgazdasági, államigazgatási ismereteket, kormány véghez, nagy kombinátor, miniszterelnöki biztosi, miniszterelnök környékén, pillanatban egyetlen, közbeszerzéseket szokták, költségvetési megszavazási, maradék kormányzati, üzleti érdekek, országos etikai, pártelnököt bírálni, nagy bloggolások, bírósági tárgyalásán, lehallgatott telefon, határtalanul demokratikus, miniszterelnök azonban, márciusi eredmények, magyar lakosság, kormányzás mögött, miniszterelnök ekkor, újabb népszavazási, korábbi törvényt, egészségügyi pénztár, miniszterelnök továbbra, jelek szerint, parlamentáris demokráciában, alkalmatlan kormányt, helyén maradt, egyes mérések, sajátos magyar, költségvetés elfogadásával, 2009-es márciusi, 20009 június, 2010-es országgyűlési, alkalmas káderekben, negatív kampányukat, baloldali párt, 2010-ea választási, újabb könyvet, magyar parlamenttől, miniszterelnök szeret, nagy túlélő, választók majd, udvari közírók, berendezkedésben, összehasonlítani, beszélgetésekben, miniszterelnököt, közbeszerzéseket, válságkezeléssel, miniszterelnöki, intézkedéseinek, államigazgatási, privatizációját, miniszterelnöke, miniszterelnök, magyarországon, megjelenésekor, legitimációval, nézeteltérések, katasztrofális, gyűjteményéből, parlamentáris, liberálisokat, demokráciában, országgyűlési, társadalomban, választásokon, elfogadásával, alternatívája, kongresszuson, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.